Kunstudstilling i Landsbyhuset

  • 0

Peter Kobbernagel

Autodidakt kunstner, født 1978

Født og opvokset i Nyborg, nu bosat på landet ved Sorø

Jeg har altid tegnet meget og formet ting med mine hænder. At fremavle en ide og først udforme den på lærredet for tilslut at se det færdige resultat er en fantastisk oplevelse!

Lysten til at tegne og male har jeg hjemmefra, hvor min far og især min farfar har malet meget. Det var derfor naturligt at jeg valgte billedkunst som linjefag da jeg tog min uddannelse til lærer på Skårup seminarium, her kom jeg for alvor i gang med at male og i årene herefter eksperimenterede jeg med både akryl og oliemaling samt diverse former for skulptur. Som det fremgår af nogle af mine malerier er matematik og især geometri en anden af mine store glæder i livet.

Det er de sidste 15 år, jeg for alvor har malet Jeg har beskæftiget mig med billedkunst i forskellige sammenhænge, jeg har bl.a været med til at starte en galleri-butik Holbæk.

Udover maleri arbejder jeg også i ler og som noget relativt nyt, er jeg begyndt at støbe små emner i bronze og sølv.

Mvh. Peter Kobbernagel

Tlf: 26839558
kobbernagel.eu

Asser-rig.dk