Karoline Thirslund er ny udstiller i Festsalen i Landsbyhuset

  • 0

Inner and outer worlds, 

af Billedkunstner Karoline Thirslund.

Jeg er autodidakt billedkunstner og har siden 80´erne arbejdet med grafik, tekstil og akrylmaleri.

Jeg er for tiden i gang med at udvikle en ny grafisk metode, som kombinerer collografi og andre højtryksteknikker, som plexiglas og linoleum. Jeg bruger vandbaserede højpigment trykfarver på tørt syrefrit laseringspapir, og virkemidler som fjer, net, blade og andet, som kan give en spændende effekt.

Min stil er primært abstrakt med en snert af det figurative, og jeg er optaget af at udtrykke indre og ydre tilstande og stemninger, i den fysiske såvel som den psykiske verden. Det, der gemmer sig under overfladen og i dybden, mystiske hulrum, skygger og lysninger. Jeg er inspireret af temaer som Jordens indre skatte, jorden som vores ultimative hjem og placering i et kæmpe uendeligt univers, som rummer ufattelig skønhed. Deraf titlen ”Inner and outer worlds”. 

Du kan se mere på min hjemmeside karolinethirslund.dk, og du er velkommen til at kontakte mig på tlf.nr.: 22955188

Med venlig hilsen Karoline Thirslund